zaterdag 20 maart 2010

Een nieuwe lente, een nieuw geluid…

L.S.

Speelt op uw feestschalmeien, want wij hebben heuglijk nieuws! Het gras wordt weer groener, bijen maken hun eerste schuchtere verkenningsvluchtjes, af en toe kan men achter de wolken een zon vermoeden, kortom: de lente is weer in het land. En dat belooft! Immers: een nieuwe lente, een nieuw geluid. 

Wees gerust, we laten u niet langer in spanning. Het grote nieuws is dat dit blog vanaf het moment dat het morgen, 21 maart, een half jaar lang bestaat, geen éénpersoonsaangelegenheid meer zal zijn. Mitsgaders wordt een groepsblog. Als we vanaf morgen "we" zeggen, dan is het dus meer dan enkel een nederigheidsmeervoud. Het betekent gewoon dat er nu meer mensen zullen zijn die mitsgaders opvullen met de meest irrelevante onzin en andere levensnoodzakelijke en diepzinnige overpeinzingen. 

Blijft alles nu even saai? Even serieus? Even subjectief? We zullen zien, zoiets valt moeilijk te voorspellen. In elk geval zullen we allemaal gewoon onze eigen zin blijven doen, dus wees gerust beste anderhalve lezer: we zullen u nimmer op uw wenken bedienen.

Tot morgen!

Geen opmerkingen: